Det er min arbejdsweekend og jeg havde bedt om fri om lørdagen, da jeg egentlig skulle have deltaget i en polterabend. Men covid-19 har sat en bremser for det, så lørdagen blev brugt på ren hygge på hjemmefronten.

Vi startede lørdag med rundstykker og levende lys. Det er så hyggeligt og jeg elsker og starte dagen på den måde. Da jeg om aftenen forinden havde tabt i spillet Skib bo til manden, så måtte jeg af sted til bageren 🙂

Men vi har brugt lørdag på at spille spil, tumle med børnene og en rigtig dejlig tur ud i skoven. Thino startede gåturen med en lille løbetræning for Krishnan og Laxmi også videre ind i skoven for at finde kogler samt se på juletræer. Vi er så heldige og bo i nærheden af en skov og godt ind i skoven er der et stort område med juletræer. Så vi fik talt om julen, som nærmere sig og børnene fik samlet enkelte kogler med hjem, som skal tørres og bruges i deres juledekorationer.

Krishnan og far småløb hjem og da vi havde spist aftensmad og hygget lidt, så var Krishnan godt træt og sov nærmeste inden vi fik sagt godnat 🙂 Jeg elsker de her weekender, hvor tiden bruges i den grad på kvalitetstid med familien <3

Rigtig dejlig søndag aften folkens 🙂