God morgen mandag:)

Jeg startede lige ugen med en god omgang konditionstræning inden jobbet startede klokken 7. Nu har jeg været ret flittig med at få styr på mine madvaner igen, så det er bestemt tid til at jeg også giver mere fokus på træningsdelen. Når jeg skriver, at jeg er blevet flittig med maden betyder det ikke, at jeg er på nogen slankekur eller undgår kulhydrater. Fordi min morgen starter stadig med et rundstykke med smør og pålægschokolade:) Det handler om en balance. Jeg skal også have nogle af de ting, som gør mig glad, men jeg er blevet bedre til mindre portioner og venter tålmodigt på at give los i weekenderne. Så mandag til fredag er jeg temmelig sund med mine måltider.

Mit problem er, at jeg SKAL træne om morgenen, fordi jeg bliver så træt om aftenen og især, hvis jeg har været i døgnvagt, så skubber jeg træningen væk med dårlig undskyldninger og har nok mere energi til at spille spil med manden med en kop te. Men jeg er også et stort A-menneske ( hvis det stadig hedder det ), så jeg er mest energisk fra morgenstunden og har en del krudt, som skal futtes af:)

Det er en dejlig følelse, når jeg starter dagen med træning. Nu skal arbejdet overstås, så jeg kan komme hjem til mine trolde <3