Tid til kaffe selvom trætheden næsten siger ellers TAK:)

I de her dage er vores Krishnan hårdt ramt af feber og opkast, så mangel på søvn og bekymringer fylder lidt mere i disse dage. Men så blev jeg alligevel glad i låget og mega frisk, da jeg stod op til to pakker. I pakkerne fandt jeg to skønheder, nemlig to Bernadotte kander fra Georg Jensen<3

Jeg havde sat dem på min ønskeliste til jul, men julemanden arbejder åbenbart arbejdet rundt, så de landede allerede i hjemmet nu <3 Jeg så disse kander i Imerco, da jeg kiggede på gaver og faldt egentlig for den elegante look og at den var rustfri.

Jeg går næsten udefra, at han har købt to, da vi oftest er mange, når vi har familien eller venner på besøg. Jeg klager ikke:)

Så da Krishnan endelig havde fundet ro til at falde i søvn, så inviterede Thino på et spil Skib Bo inden han skulle arbejde videre. Jeg sagde selvfølgelig “ja tak”. Så kaffe i vores flotte nye kande, kage, spil OG frøken T – jep, så var vi klar<3