Happy Halloween fineste læsere:)

Hjemme hos os har hele den her uge handlede om to ting – sygdom og halloween:) Så for at overleve den her uge, så har vi gjort meget ud af Halloween – snakken. Det har været et emne, som har kunne holde modet oppe hos Krishnans, når feberen var værst.

Så i dag har vores feberfrie dreng lavet mini donuts til halloween festen hjemme hos sine kusiner. Til trods for, at lillesøster nu er ramt, så holder hun sig utrolig godt kørende <3 Krishnan er klædt ud som vampyr og vores lille græskar var også klar.

I Viborg ventede resten af det uhyggelige team og der kom godt gang i huset med slik og ballade:) Det er så fedt, at til trods Covid-19, så får ungerne stadig en (u)hyggelig aften. Lige nu er der gang disko-dasko, så jeg regner stærkt med, at de alle kommer til at sove godt:)

(u)hyggelig aften til jer alle <3