Go davsen kæreste læsere:)

Håber i alle er kommet godt igennem weekenden og klar til ugen:)

Hjemme hos os er vi friske og klar efter en weekend, hvor jeg vidst havde spændt selerne for stramt:) Det er en klassiker, at jeg vil lidt for meget på de vågne timer og nogle gange er det ikke lige godt. Men det var nu alligevel en dejlig weekend med masser af gode stunder.

Efter en dejlig halloween fest hos kusinerne i Viborg om lørdagen, så startede søndag med en ny omgang halloween hygge hos Krishnans kammerater fra børnehaven. Vi lavede mini donuts og giftkage fra morgenstunden, som Krishnan med glæde pyntede:)

Men det var jo så hyggeligt, at jeg glemte alt om tiden og kl 14 farede jeg af sted mod Rema, da vi skulle have gæster kl 17:-) Men vi nåede det hele ( tak til min tålmodige mand<3) og vi havde en mega skøn aften med vennerne. Det bliver slet ikke sidste gang med den flok;)

Jeg havde som vanlig lavet alt for meget mad.

Forret: Suppe med bacon og ristede solsikkekerner.

Hovedret: Laks i ovn, ovnstegt krydret kylling, grillet oksekød, linsesalat med feta, fyldte portobellosvampe, couscous salat, rodfrugter og grøntsagsblanding med chili samt to slags sovs.

Dessert: Eventyr kage, halloween othello, Donuts (som vores søde venner havde taget med), frugter og slik. Vi fik hygget og grint en masse. Lige hvad jeg trængte til:)

Da alle var gået hjem, s¨tog vi hurtig lige opvasken, også “tæskede” jeg lige Thino i Skib Bo inden jeg gik glad i seng – ha ha ha. Fantastisk weekend 🙂