I år har vi fejret deepavali i Sønderborg hos svigerforældrene. Krishnan havde ønsket, at det skulle foregå hos farfar og vi andre sagde Ay ay kaptajn:) Det var nu smadderhyggeligt. Vi startede lørdagen med vores faste tradition med fælles morgenmad og herefter et par timer snakkeri ved bordet. Her besluttede vi aftens menu, da svigerfar byd ind som kok og vil lave kylling a la Indien style:-)

Så efter en dejlig tur, hvor vi købt gaver til svigerforældrene og onkel Raf, så var det tid til at klæde om. Lyset ( læs julelyset) blev sat op udenfor og indenfor tændte vi levende lys. Børnene fik deres tøj på og vi var klar til fejre LYSET<3 Altså specielt i år, så synes jeg, at deepavali er ekstra smuk. Med covid, så skal alt det gode og smukke i livet fejres ekstra.

Jeg vil så gerne have et godt billede med børnene, men det havde været nemmere og ønske mig et billede med julemanden. Krishnan var i hopla og total drillesyg, mens frøken Thiya var noget påvirket over, at rosinkassen var tom 😉 Men en smadderhyggelig weekend i Sønderborg, hvor søndagens smukke vintersol kom frem og vi fik tømt svigerforældrenes have for de sidste grøntsager og grønt til juledekorationer – yeeeaah siger mor 🙂