I dag er der forskellige billeder fra dagen i går og i dag, men alt tyder på en ting – vi er begyndt at “jule” 🙂 Ho ho ho

Altså vi er ikke gået i gang med at tage al julepyntet ned fra loftet, men vi har fået lys udenfor og lidt julepynt hist og her:) Men der går ikke mange dage- det kribler 😉

I går aftes havde vi venner på besøg til spisning og derfor havde jeg dækket bord med vores mørkegrønne dug og kogler, men roser skulle der også til. Ungerne havde kastet sig sig ud i at bage pebernødder og det blev en større rengøringsarbejde for mutti end planlagt. Jeg vil lade billedet af vores frøken Thiya selv fortælle 😉

Men tilbage til pebernødder. Ungerne lavede pebernødder uden sukker og jeg tænkte, at krydderierne giver så meget smag, at man sagtens kunne undvære sukkeret. Det var et forsøg og resultatet endte godt. Jeg er på ingen måder sukker-nægter, men jeg synes ikke, at der er en grund til at putte sukker i ungerne, hvis vi kan undgå det. Men både Laxmi og Krishnan var vilde med smagen af pebernødderne og Krishnan havde gemt nogle enkelte, som han gerne vil have med på tur i dag:)

Fordi i dag har vi lavet juledekorationer sammen med moster Kala. Vi havde snuppet en del grønt med fra svigerforældrenes have såsom husløg, buskbom og enebær. Jeg har været ud og samle grene samt kogler. Sammen med moster Kala fandt vi mos og gran. Så det blev et hyggeligt projekt og ave juledekorationer. Især den del med ler var sjovt for ungerne. Nu er julen startet hos os og det er altså skønt <3

Rigtig dejlig torsdag til jer alle <3