Glædelig 1. Advent til jer alle 🙂

Hjemme hos er juletræet endelig kommet og pyntet så fint op af børnene. Onkel Thino og onkel Valle tog alle børnene med på tur lørdag, hvor de selv skulle finde juletræerne og efterfølgende fælde dem sammen med onklerne<3 Så min ældste prinsesse Thiviya valgt vores juletræ og i år satte hun stjernen på juletræet. Jeg synes, at det er den smukkeste juletræ <3

Men vi har simpelthen haft en fantastisk weekend. Lørdag startede lidt hårdere ud for farmanden Thino efter fredagens julefrokost ( av av hans lille hoved;) ), men ungerne og jeg var i hopla. Vi skulle have julefrokost sammen med søstrene, vores dejlige veninde G og hendes børn samt sødeste Thansi. Jeg pyntede bordet op og vi fik sat det sidste julepynt frem. Vi fik (næsten) julemad, da de brunede kartofler, hamburgerryg, rødkålssalt og den brune sovs var der, men vi havde valgt og skifte flæskestegen ud med kylling. Det var mit ønske og med den lækker sovs, som G´s mand Søren havde lavet, så var der intet savn til flæskestegen;)

Vi havde en smadderhyggelig aften og jeg var lidt på overarbejde med min Frøken bandit Thiya, som var i drillehumør mod de andre børn 🙂 Heldigvis kom farmanden og tog lidt over. G havde bagt en lækker marcipankage, som vi dækkede med citronglasur og livet var fuldent den lørdag aften:)

Søndagen startede vi med fælles morgenmad og julestjerne fletning inden G og ungerne kørte hjem. Vi andre smed os på sofaen og sluttede dagen af med en tur til Storecenter Nord, hvor vi var henne og beundre deres mega hyggelige og flotte juleudstilling.

God søndag aften og Happy Kathigai Villaku til alle vores hinduistiske følgere <3