Glædelig 2. December 🙂

Hjemme hos os er der gang i julemusikken og ungerne vimser rundt om juletræet:) Frøken Thiya har allerede sendt tre julepynt til skraldespanden efter skader og jeg er spændt på, hvor meget pynt vi har tilbage, når vi kommer til juleaften 😉

Hos Krishnans børnehave fik vi mandag aften besked om, at et barn er blevet testet positiv på covid-19:( Så vi er alle blevet testet og heldigvis negativ, men skal testes igen torsdag, så man er på den sikker side. Men jeg har ikke lyst til at sende børnene af sted i børnehave i den her uge, fordi mine bekymrende tanker har taget over. Er der andre som er smittet? Sidder Covid i legetøjet? Ja, jeg ved det. Den er helt gak gak 🙂

Så nu hygger her vi herhjemme med at male julegaver til familien og der er det bare så skønt med gulvvarme i vores garage. Jeg havde gjort det hele klar, så vi bare kunne sidde ned og male mens julemusikken kørte i baggrunden. Krishnan og Frøken Thiya kører den klassiske gode venner – bbf- uvenner og min evne til at ignorere bliver bedre og bedre:) Men nu er julegaverne lagt til tørre og jeg er i gang med at finde på aktiviteter til i morgen:-)

God aften folkens:)