Glædelig 2. Advent <3

Lørdag morgen kørte vi mod Sønderborg for at julehygge med svigerforældrene. Vores tanke bag besøget var også lige et “check up” på hvordan svigermor havde det, da hendes venindes søn tragisk er gået bort og jeg har i telefonen kunne høre, at hun var påvirket af det. Når døden minder os om, hvor skrøbeligt vores tid er, så er det ekstra vigtigt med hygge, latter og godhed. Hvis der er nogen, som kan få svigerforældrene til at smile, så er det børnebørn<3 Så vi pakkede taskerne og af sted mod Sønderborg.

Vi valgte og spise en masse (som vanlig) også gik vi en sen eftermiddagstur, så vi lige kunne samle lidt grønt og kogler til juledekorationer. Vi skulle have mødtes med hele svigerfamilien i slutning af november, men på grund af travlhed hos alle er julehyggen udskudt til senere i december.

Men det betyder også, at vores juledekorationer manglede, så Krishnan og jeg lavede en juledekoration til bedsteforældrene og tante Ruby lavede en til deres hjem – mega giga hyggeligt med julemusik i baggrunden. Frøken Thiya, onkel Divo og far Thino lavede ris a la mande til os alle, så der blev rigtig julehygget i hjemmet:) En rigtig dejlig weekend inden job:)

Husk nu og nyde december måned kæreste læsere – dagene flyver 🙂