I dag har børnene og jeg besøgt Ønskefeen med hver sin gave. Vi har i mange år brugt julehjælp.dk, men sidste år hørte jeg om Susanne, som er kvinden bag Ønskefeen, som hjælper mange familier, som har det vanskeligt. I kan læse meget mere om Susanne og hendes ihærdig arbejde ved at besøge hende facebook page Ønskefeen, men sidste år gav børnene julekurv til en familie og i år har vi efter aftale med Susanne givet tre gavekort til Storecenter Randers.

Det er en dejlig følelse og kunne give og hjælpe andre<3 Vi havde forinden og efterfølgende besøget hos Ønskefeen talt en del med børnene om, hvor vigtigt det er, at vi mennesker hjælper hinanden. Krishnan kan ikke rigtig forstå, hvorfor nogle familier ikke har råd til at holde jul og hvorfor nogle børn ingen eller næsten ingen gaver for 🙁

Men vi håber som forældre, at det er noget, som børnene kommer til at forstå meget bedre med tiden, når de er med ud og hjælpe andre.

Men stort TAK til mennesker som Susanne, som gør så meget for at hjælpe andre. Det er simpelthen så smukt <3

Rigtig dejlig aften til jer alle <3