Glædelig 14 december 🙂

Så er der jo kun ti dage til juleaften og vi har besluttet, at børnene holder juleferie fra i torsdags. Vi har valgt og bruge vores feriedage, så de kan blive hjemme:)

Den her weekend har vi fejret vores venner Sopi og Nish, som havde fødselsdage. Det var fantastisk let for os, da Sopi´s mand Theesan havde sørget for forret, hovedret og dessert. Vi skulle blot lægge hus til det og det var ingen sag:) Børnene og Thino lavede en sukkerfri lagkage og vi havde købt en othello lagkage, så der var på ingen måder mangel på mad eller drikke den aften.

Det er længe siden, at jeg har grinet så meget og det var virkelig skønt. Da vi alle har kendt hinanden i så mange år, så var der mange minder, som blev taget op og vi blev enige om, at det er vigtigt, at vi holder fast i de her traditoner med at mødes. Kender i det med at mødes med venner, hvor du kan hoppe i dit nattøj og hjemmefutter og stadig bare føle, at det er helt i orden. Det er tilfældet med disse mennesker<3 Fordi jeg endte med at hoppe i mit pyjamas også sad vi oppe til midnat og snakkede og snakkede:-) Hvis alt går godt med Covid-19, så kommer der en ferie til Tyrkiet med disse skøre, skønne mennesker <3

Jeg elsker jo og bruge mit julestel fra Royal copenhagen og da desværre kun er i december måned at sættet kan bruges, så skal alle muligheder udnyttes:) Jeg er så heldig med, at min mand Thino også syntes, at det her julestel er det smukkeste, så han kan også godt lide og udvide vores samling:-)

En dejlig uge til jer alle 🙂