Der er altså et eller andet med mig og juleuroer. Jeg har i flere år samlet på juleuroer fra Georg Jensen og har brugt dba.dk flittigt for at få fat på nogle af de ældre modeller, som jeg synes var så flotte. Der er noget nostaligisk over dem, hvis i spørger mig:-) Men så fik jeg den vanvittig ide, at jeg især gerne vi have fra de årstal, hvor vi er født. Så jeg fik samlet årgang 87 op for min kære mand Thino , årgang 84 for me og 2016 for Krishnan. 2019 udgaven fik jeg i gave af Thino sidste år, så vi er vidst alle dækket ind.

Jeg synes, at Georg Jensen laver nogle utrolig flotte juleuroer og trofast, så holder jeg ved min topstjerne Johanne til vores juletræ. Den fik jeg i adventsgave i 2014 af Thino og kan stadig bedre lide den udgave end den topstjerne som der er der i år.

Der er mange kendte mærker, som laver flotte juleuroer. jeg har også disse to fra Karen Blixen serien hos Rosendahl. De er meget gamle, da jeg de stammer fra min tid i Aalborg, men de er smukke <3 Jeg har en tanke om, at næste år skal vores juletræ bære disse juleuroer. I år kommer de til at hænge på en troldegren. Men jeg er begyndt og tænke, at jeg vidst har for meget julepynt, men på den anden side, kan man have for meget julepynt?:-)

Dejlig 18 december til jer alle 🙂