Glædelig 19 december 🙂

Så er der ikke mange dage til juleaften og jeg er så klar til at komme i sommerhus med familien efter den her døgnvagt. Ungerne har været hjemme siden sidste uge og jeg tror, at det bliver så skønt med hygge og gåture ved vandet.

En bager og en spiser rå dej 🙂

De sidste to uger har Thino arbejdet til 2-3 om natten og ud ad døren klokken 8 om morgenen. Her kommer sandheden om min interesse for biler til kende;) Men en ny lov med kort varsel, hvor nogle miljø-fyfy biler ville stige i pris ( tror jeg nok, men hæng mig ikke op på det 😉 ). Men det har betydet en farmand på overarbejde samt en HD eksamen om onsdagen. Han er super sej og vi har alle savnet ham. Sådan er det bare i nogle perioder og vi må få det bedste ud af det.

Så ungerne og jeg har derfor kørt lidt vores eget liv og der har ikke manglet julemusik, julebag, brev til nissen eller julefilm i vores liv. Jeg har total været på overarbejde for at køre dem op til juleaften 🙂 Men det betyder også, at jeg er træt og ser enormt meget frem til at komme i sommerhus med familien og hygge samt slappe af <3 Det bliver så godt.

Pas på jer selv og hinanden kæreste læsere <3