Hilsen fra Nordjylland 🙂

Så er det tid til at nyde dagene op til juleaften i sommerhuset sammen med familien. Vi har i år valgt et sommerhus i Nordjylland og i et område, hvor der ikke er så mange sommerhuse. Der er 10 minutters gang til vandet og det er i de smukkeste omgivelser. Mit ønske om at købe vores eget sommerhus bliver blot forstærket:)

Men det er så dejligt og være her og ungerne nyder så meget hinandens selskab. Vi gik en aftentur med børnene ned til vandet og det var vanvittigt smukt. Vi har startet vores ædegilde og sagen er ikke blevet bedre af, at min svigermor havde sendt kæmpe madpakke med til os alle. Hun har stået i køkkenet hele søndag for vores skyld <3

I morgen har vi planlagt en tur til Grenen, så krydser fingre for vejret er ligeså dejlig, som den har været i dag. Jeg har opgivet drømmen om hvid jul, så nu vil jeg bare gerne undgå regn og vind, så vi kan få så mange timer som muligt udenfor med børnene.

Årets korteste dag for 2020 slutter snart. Så går vi jo de lyse tider i møde 🙂