Fredag middag kom vi hjem fra sommerhuset i Aalbæk og efter ungerne var puttet og vasketøjet bragt ud af vejen, så var jeg klar til at dække spisebordet for sidste gang med stjerne riflet jul. Svigerforældrene ville komme lørdag til frokost og da jeg skulle på arbejde om morgenen, så blev det et midnats-projekt, men jeg elskede det 🙂

Jeg havde fundet nogle flotte koglegrene på vores tur i Aalbæk og til trods for at bilen var fyldt til bristepunktet, så skulle de grene altså med hjem- basta bum;) Så jeg sad med grenene på forsædet og smilede hele vejen hjem.

Jeg vil have et rustik bord med en følelse af natur og vildt. Jeg havde købt disse juletræer i Bilka, da julepynt blev sat ned og sammen med mine hvide bambier samt lidt grønt, så var bordet fuldent.

Nu er julesstellet fra Royal Copenhagen pakket væk for i år og om nogle få dage, så er det tid til at få tulipaner ind i huset. Hola 2021 – vi er snart klar til dig.