Sidste dag i 2020 og lige nu også årets sidste arbejdsdag, men i morgen er jeg selvfølgelig klar til årets første arbejdsdag i 2021 🙂

Som alle de andre år, så kigger jeg tilbage på år 2020 og vil egentlig gerne sætte nogle mål for det kommende år. Men jeg har i år valgt og gøre det lidt anderledes. Jeg vil sætte et mål for januar måned, derefter for februar måned også fortsætte på den måde hver måned. Jeg gøre det således, fordi jeg har indset, at det der med at have hele året til et eller to mål tit ender skidt. Jeg glemmer dem oftest i hver dagen. Så da jeg for 2021 grundlæggende vil have fokus på ET særligt område, så tror jeg, at lave mål for en måned ad gangen er den rigtige vej. Jeg vil slutningen af hver måned evaluerer på resultatet og derfra lave små forandringer for den næste måned.

Fordi mit fokusområde for 2021 hedder parforholdet. Nej, det er ikke fordi, at vi har det skidt:) Men jeg ønsker og bruge mere tid sammen med min mand. Jeg vil ikke længere sidde og kigge på billeder fra tiden før vi blev forældre, hvor vi havde meget mere tid til hinanden. Nej – nu skal der handles!

Det er ikke en hemmelighed, at når man har børn, så er der bare mindre tid til én selv (i hvert fald hjemme hos os:) )og mange gange så nedprioritere vi parforholdet. Jeg har en tendens til at køre godt på med ungerne og når de går i seng, så takker jeg også gerne af:) Min mand er den kaliber, som tilpasser sig på mange måder og vil aldrig prioriterer sig selv fremfor børnene. Så JEG bliver nødt til at lave om på dagsordenen.

Siden Krishnan blev født, så har vi på mange områder overlappet hinanden, så han kan få det bedste. Som eksempel kan vores arbejdstid nævnes. Når jeg skal møde ind til døgnvagt, så skal Thino komme tidligere hjem og holde fri dagen efter, så Krishnan ikke får for lange dage. Men så løber vi hurtigere næste dag for den gode sags skyld. Jeg har aldrig fortrudt det, fordi stadig i dag går jeg meget op i, at vores børn ikke skal have lange dage i institution. Men så er der andre områder, hvor Covid har lært mig, at jeg kan skære ned og bruge den tid sammen med min bedre halvdel. Eller i hvert fald ikke tømme mig for energi, så jeg falder om klokken 19 LOL 😉

Så her kommer mine mål for januar måned:

  • Morgenknus hver dag ( Min mand er god til det. Jeg er piv-ringe til det)
  • En aften om ugen, så er det film eller spilleaften. Dette aftales om søndagen og noteres i kalenderen.
  • En kærestedag (obs. på covid restriktioner i januar. Dette aftales og noteres inden den 3. Januar)

Inden jeg slutter af, så vil jeg kort fortælle jer, hvorfor mit parfold er så meget i fokus. Fordi jeg tror på, at vi mennesker blomstrer af kærlighed. Hvis jeg ønsker og være den bedste udgave af mig selv, så har jeg brug for omsorg og knus. Det samme har min partner. Så for at vokse og blomstre, så skal parforholdet vandes og have næring. Vent ikke til at det begynder og visne før i handler<3

Dejlig nytårsaften til jer alle og pas rigtig godt på jer selv og hinanden <3