God aften derude:)

En heftig arbejdsuge er slut og jeg nyder og være hjemme med vores dansende banditter. Vi har besluttet og skåne pædagogerne, sygehuset og vores egne børn, så indtil smittetrykket falder kraftigt, så bliver vores børn hjemme. Det er nu også hyggeligt selvom det er hårdt, da jeg er alene med dem. Thino møder ind, som han plejer.

Der er mange meninger og holdninger til om de er rigtigt og have dem hjemme. Er det i orden og sende dem af sted? Handler jeg ud fra min frygt end fornuft?

Jeg skal ikke kunne svare på, om det er rigtigt eller ej og sende dem af sted i de her tider. Jeg er den opfattelse, at de enkelte forældre tager den beslutning, som er rigtig for dem og deres egne børn.

Men ja, jeg har nok taget beslutningen på baggrund af frygt for, at mine børn skal blive smittet og jeg derfra kan tage det videre med på arbejde. Jeg vil have det skidt over vores børn er syge og meget skidt over, at mine borgere bliver udsat. Så der hvor jeg kan undgå risiko, der prøver jeg. Derfor er det jo ingen garanti for, at vi ikke bliver smittet, men jeg tager de forbehold, som jeg kan. Min mand Thino er mere påvirket af de forskellige artikler, hvor pædagoger og sundhedspersonalet beder om at passe på dem ved at holde børnene hjemme, hvis man kan. Vi har heldigvis muligheden og bruger også vores feriedage på det, men der er jo desværre mange familier, som ikke har muligheden og det skal man også respekterer<

Vi gøre alle vores bedste i de her svære tider og vigtigst er, at vi passer på hinanden og viser omsorg ( selvfølgelig med god afstand 🙂 ).