Hjemme hos er humøret højt og ungerne er helt oppe og køre over, at der var faldet sne. Vi nåede lige en tur i sneen i formiddags, inden det hele blev alt for sjappet.

Men mor her var populær i går, da dagen bød på tortilla pizza og sne. Man skulle jo tro, at det var moi selv, som havde drysset det over landskabet 🙂

Krishnan elsker elsker elsker pizza og jeg er begyndt og lave de her fuldkorns tortilla pizza til frokost og det er en HIT:) De er super nemme og lave. Jeg plejer og lave en stor portion hjemmelavet pizzasauce og fryse dem i mindre portioner, så de let kan tages op og komme i køleskabet dagen før de skal anvendes. Ungerne elsker og være med til at lave pizzaerne og med de forskellige grøntsager, så er mutti vældig tilfreds. Frokosten blev indtaget med udsigt til skoven og faldende sne – jøsses maria, kan det blive bedre <3

Jeg gik op på loftet og fandt vores isbjørn slæde frem, som jeg havde købt hos Depot, da Krishnan var 1 år. Så pustede vi den op og det blev til mange løbeture i haven. Vi byggede vores første snemand sammen med kusine Lax, som også var med ud i sneen. Da Krishnan blev puttet i går aftes, så spurgte han, at om vi kunne tage ud i sneen med slæden igen i morgen, hvis sneen ikke var væk. Så i formiddags måtte jeg holde mit løfte og blev enige med mig selv om, at det var dagens motion inden arbejde:)

Jeg er sikker på, at jeg sover ligeså tungt som ungerne i aften;)

God aften til jer alle…