Good morning peepz:)

Det spejl skal renses 🙂

16 timers vagt er slut og nu går turen til Sønderborg for mig og min lille familie. Men denne mandag morgen startede jeg med morgenyoga og det er SÅ GODT 🙂 Jeg følger en sej pige, som hedder MadFit på youtube. Hun laver både yoga og almindelig træning, men jeg er især vild med hendes 20 minutters program, hvor hun kører hele kroppen igennem for ” stress relief and anxiety ” 🙂

Det er en fantastisk måde og starte dagen på for mig og jeg kan mærke, at jeg lettere skubber bekymringer og negative tanker væk. På en eller anden fed måde, så styrer jeg mig selv, som jeg allermest vil. Så det er det hele værd og kaste mig ud af sengen lidt tidligere end alarmen ringer og bruge de her minutter på mig selv <3 Bring it on monday 🙂

En fantastisk uge til jer alle 🙂