Nu er det 8 uger siden, at vi besluttede, at vores børn skal blive hjemme indtil Covid situationen bliver mere stabil. Det er fantastisk for os, at vi kan have dem hjemme og bruge familien til at hjælpe os de dage, hvor vi ikke kan få det til at hænge sammen med vores arbejde. Lige nu er det faster Dudi, som passer dem, mens vi er på arbejde<3

Men for at gøre det lettere for mig, far Thino og familien, som hjælper med at passe dem, så har jeg lavet den her mappe med matematik og skrive opgaver, som jeg har printet fra opgaveskyen.dk. Det er min søster Kavi, som fortalte mig om denne fantastiske hjemmeside og det er en kæmpe hjælp. Jeg har længe siddet og skrevet plus og minus stykker eller fundet opgaver, som jeg selv har tegnet, men nu er det så fedt og have den her mappe. Krishnan nyder og løse opgaverne i fællesskab med os.

Det er så fedt og vigtigt for os, at vi stadig har en dagsstruktur med børnene selvom de er hjemme. Så der både er plads til leg, hygge og lektier ( som vi kalder det hjemme hos os). Men der skal sandelig også være plads til popcorn og film – også selvom det kun er torsdag 😉

Men til jer, som gerne vil gøre det lidt for jer med børn, som er hjemme, så er opgaveskyen.dk en god hjemmeside. Hvis nogle af jer søde læsere har gode fif til “lære og læse” med vores lille mand, så skriv endelig til mig 🙂

Dejlig torsdag til jer alle <3