Halløjsa skønneste læsere:)

Der har været noget stille på bloggen og det har der været en rigtig god grund til. Vi har nemlig brugt tiden fornuftigt på at gøre Karthika.dk og Kavitha.dk klar 🙂

Vi, kusiner, er blevet enige om, at tiden er kommet til nyt. Så karthika.dk og kavitha.dk er blevet gjort klar og vi håber på at se jer alle på vores nye sider og at i stadig har lyst til at følge med <3

På vegne af 5smiles.dk vil jeg sige STORT TAK, fordi i har trofast fulgt med i så mange år og jeg føler, at jeg har fået så mange nye venskaber via bloggen<3 Jeg vil ikke sige farvel, da jeg jo håber på at se jer alle på de nye sider. I skal være hjertelig velkommen til at like Karthika.dkfacebook, så vil i automatisk kunne se, når jeg poster 🙂

Jeg vil fortsat poste mine kommende indlæg fra Karthika.dk på 5smiles.dk pageside på facebook, da jeg gerne vil lave en god overgang, men husk og like den nye facebookpage karthika.dk 🙂