Halløjsa fineste læsere:)

Det er lidt skidt, når min storesøster Sangi flere gange har kommenteret, at jeg skal komme i gang med at blogge igen 🙂 Jeg har ikke haft skriveblokering, men det er mere den del med at sætte mig ned foran computeren. Men nu har jeg lovet hende, at jeg tager mig lidt mere sammen, fordi jeg ELSKER jo og blogge. Det ved min søstre og nok derfor de har været efter mig. Men jeg har ved siden arbejdet, banditterne, graviditeten, huset også haft gang i renovering- indretning af vores rækkehus, som meget snart kommet til salg på Home´s hjemmeside.

Min mand Thino har taget den hårde del med slæbe og samle, mens jeg har haft den sjove del med at indrette rækkehuset med de møbler, som vi havde på loftet og kunne undvære fra huset. Ved i hvad kæreste læsere, jeg indså også, at jeg har savnet og indrette et hjem uden at tage forbehold for børn – LOL 🙂 Men det er altså sandheden. Jeg kunne stille tingene, som det passede mig og der var ikke skrevet en dødsdom ” du er smadret inden der er gået 24 timer” på dem 😉

Nu har vi fået styr på beskrivelserne og billederne, som Thino og jeg har gennemgået og valgt ud. Så de næste par dage regner jeg med at få lidt styr på haven, så rækkehuset er helt klar til fremvisningerne:)

Men det var skønt og atter dele tingene med jer 🙂 Nu venter min daglig ansigtsyoga rutine på mig, så jeg ønsker jeg alle en dejlig aften <3