Lad mig fortælle jer om min dag i dag og hvordan jeg endte med at blive 2000 kr fattigere.

Jeg startede dagen i min fine nye kjole, som min personlig shopper ( min mand) havde fundet til mig. Han er ret god til at finde tøj til mig, men mindre detalje lige nu;) Solen skinnede, kjolen var ny og alt var perfekt. Hvordan endte jeg så med at miste 2000 kr?

Joo, det kom helt af sig selv efter et besøg hos den søde Signe, hvor jeg skulle have en privat scanning af mavsen. Alt gik godt og den lille pige i maven havde det rigtig godt- indtil Signe zoomer ind og afsløre en lille tissemand! Øh undskyld – er du sikker Signe? Vi venter jo en lille pige. Signe begyndte og smile og jeg fik et grine anfald. Thiya sad ved siden af og forstod ingenting. Men baby pige var lige blevet til baby dreng. Min bedre halvdel tror jo, at han nu er et orakel, fordi han i starten mente, at det vil blive en dreng:)

Da jeg i overmod havde væddet mod denne samme mand om 2000 kr, hvis det ikke blev en pige, så måtte jeg i dag indse, at de penge skal findes igen. De er godt nok brugt, men jeg må grave i haven 🙂

Når alt det sjove er sagt, så er jeg mega taknemmelig for, at barnet er sund og rask. Jeg elskede og høre hjertelyden og har allerede booket min næste tid hos Signe. En dejlig, behagelig, tålmodig og faglig jordmoder i Aarhus C.