Venskaber er en fantastisk ting i livet og jeg er meget taknemmelig for mine. Jeg har de seneste år forandret nogle af venskabernes karakter, som bare har vist sig at være et kæmpe HIT.

Det er ikke en hemmelighed, at tiden til at dyrke venskaber bliver mindre, når man har børn. Jeg har i hvert fald godt kunne mærke det og på en måde også fået sorteret og prioriteret. Men det bedste er, at jeg nu bruger tid med venner/veninder, hvor vi også dyrker en fælles interesse. Jeg har en læsegruppe med en flok veninder, hvor vi anbefaler bøger til hinanden, hvor vi herefter mødes og diskutere bøgerne. Jeg har en gruppe med veninder, hvor vi har fokus på sunde og nemme retter og især inspirere med forskellige former for salater. Mega skønt med inspiration:)

Jeg har en “pap mormor”, som jeg syr sammen og veninder, som jeg går ture med. Vi er gode til at trække hinanden ud og får gået lange gode ture <3

Det er så fedt og have venskaber, men samtidig også at jeg ( og forhåbentlig også de) udvikles. Det giver mig energi og motivation til at lære mere. Jeg synes også på denne måde, at venskaberne får et sundere karakter. Det er en bevidst aktiv handling, at jeg har valgt de her venskaber ud og de netop har forskellige formål. Det betyder ikke, at vi mødes med hver gang med et formål, men det at have en fælles interesse er bare mega godt <3

Har i tænkt over jeres venskaber og hvordan i bruger tiden sammen? 🙂 Venskaber er guld værd, så det er vigtigt, at man nogle gange også sikre sig, at man er sammen med de rigtige, men også hvad man giver hinanden <3