Halløjsa juli og alle jer skønne læsere:)

Lad mig lige vise jer nogle billeder, som min søde veninde Kia tog af min dejlige tykke mavse <3

Ugerne flyver og maven vokser og vokser. Jeg kan mærke, at der er godt gang i aktiviteterne og jeg elsker de private scanninger, hvor jeg får ro på, at alt er okey <3 Plukveerne er startet tidligere end de andre gange, men for filan – jeg kan ikke finde ud af at smide mig på sofaen og tage de gode hvil. Jeg øver mig 🙂

Lige nu glæder jeg mig rigtig meget til sommerferien, hvor jeg skal spise, sove og læse en masse ( helt sikkert med to krudtugler- LOL). Vi har ikke helt besluttet, hvad vi vil i de uger, men tænker, at tingene nok skal falde på plads inden ferien. Jeg har blot ytret et ønske om, at komme et sted, hvor jeg kan spise krydret mad (især rejer) og masser af smuk natur – JA TAK 🙂

Men indtil ferien, så skal jeg da så meget nyde det gode vejr med familien og få fyldt fryseren med danske jordbær.

Rigtig dejlig mandag til jer alle 😉