En salat, som oaser af sommer og hav. En sommersalat med laks og rejer <3

Efter nogle dage med svigermors gode mad i Sønderborg, så var det tid til at vende tilbage til min salat verden igen. Ungerne blev siden søndags passet af familien i Sønderborg, mensThino og jeg er kørte af sted kl 5: 30 om morgen for at komme på arbejde i Aarhus. Det har været dejligt og se ungerne hygge sig gevaldigt og med vores hygge-snakke i bilen. Men min krop blev træt og med trætheden begyndte jeg og spise mere og usundere.

Derfor var dagen i dag en perfekt anledning til at vende næsen mod lettere retter, da min dejlige veninde G og hendes skønne børn kom til hygge. G og jeg lavede en lækker salat bestående af : spinatblade, forårsløg, radiser, agurk, cherrytomater, blomkål, avokado, varmrøget laks og rejer. Jøsses maria, den var god <3 Da alle krudtuglerne også krævede vores opmærksomhed, så valgte vi og bruge Svansø avokado creme, som topping. Den er virkelig lækker og en dejlig nem løsning til maden.

Det blev til en lækker mættende frokost og jeg nåede den da også lige kun inden jeg blev ringet op fra arbejde og pålagt en 16 timers vagt 🙂