Forleden postede jeg en story på min instagram, hvor vores børn var ved at give farmanden Thino en ansigtsbehandling med min Gua sha rosakvarts og faceroller. Jeg fik flere private henvendelser fra jer, så her er lidt omkring min daglig rutine med ansigtsyoga og massage med Gua sha.

Jeg startede for nogle måneder siden med at følge Face Yoga Expert på youtube. Jeg valgte hende, da jeg synes, at hun virkede dygtig, nærværende og en tempo, som jeg kunne følge med på. Yderligere er det et bonus, at mange af hendes videoer er korte ( når man skal nå det hele inden børnene vågner ). Tiden var især vigtig, da jeg gerne vil gøre det hver dag. Sådan startede det og siden har jeg suppleret med faceroller og krystalsten fra Gua Sha.

Formålet med en faceroller er, at man kan reducere hævelser, opstramme huden og tilføre glød til ens ansigt. Jeg er stor tilhænger af faceroller og calmlish glow rosakvartst. Jeg har valgt rosakvarts, da den er kendt som den største kærligheds krystal og for at skabe ro og harmoni. Husk endelig en god ansigtsolie, når i går i gang. Om man bruger sine hænder eller sten, så hjælper det bare godt med olie og det får lov til at arbejde sig ind i huden.

Jeg synes, at det er enormt vigtigt og gøre noget for sig selv og min daglig yoga for ansigtet og kroppen er ligeså vigtig som mine ugentlig ansigtsbehandlinger. Det bedste er jo også, at Thino er hoppet med på vognen og Krishnan tjener dagligt 2 kr til sin sparegris 🙂

Det her var meget kort om ansigtsyoga og Gua Sha, men jeg har linket til de forskellige steder, så i kan læse og se mere. Skriv endelig, hvis i har flere spørgsmål 🙂

Skøn weekend til jer alle <3