I morgen fylder vores skønne Laxmi 4 år og en kage skal der selvfølgelig til. Laxmi havde set billeder af nogle kager og ønsket sig en m&m´s kage. Så moster og Krishnan vil jo gerne opfylde hendes ønske, så i morges gik vi i gang med at bage en drømmekage. Derefter mousse til kagen inden vi kastede os i krig med fondant. Jeg havde selvfølgelig glemt, at der er visse faktorer, som er vigtig og påregne, når man planlægger et kage projekt med børnene 🙂 Jeg havde glemt, at vores yngste krudtugle skal være med og helst gerne lave ulykker og giver mig oprydningsarbejde ( LOL). Jeg havde glemt varmens virkning på både fondant og mig 😉 Sluttelig havde jeg “glemt”, at en døgnvagt starter kl 15 i dag 🙂 Ha ha ha

Skidt pyt med det hele. Vi kom i mål med kagen og stolte er vi. Nogle ting tog længere tid og alt gik ikke helt efter planen, men det der betyder noget er, at der venter en fin m&m´s kage til vores skønne Laxmi. Fætter Krishnan lavede helt selv de fineste små gule blomster, som skulle pynte kagen. Han er efterhånden ret god til at lave fondant blomster 😉 Men bedste af det hele er jo, at han er smadderstolt og glæder sig til at give Laxmi kagen i morgen <3

Mens familien hygger og fejre Laxmi i morgen, så kører jeg lige døgnvagten færdig, så jeg kan komme hjem til vores fødselsdags prinsesse <3