Halløjsa fineste læsere <3

Der har været noget stille på bloggen, men efter vores fantastiske ferie til Italien, så har vi brugt en del tid på at ordne små projekter i huset inden Thino starter på HD igen. Vi har især været i gang med at indrette kontoret, så det passer bedre til vores familie og vores hver dag. Et kontor til alle 🙂

Jeg har personligt savnet et sted, hvor jeg kunne sidde og sy eller lave andet kreativt. Næste år er Krishnan skolebarn , så er det lidt fedt, at han kan sidde med sine lektier ved siden farmand eller mig, mens vi også selv sidder med vores sager.

Vi er ikke helt færdige med kontoret, men det begynder og ligne meget mere det, som vi havde i tankerne. Thiya elsker og sidde ved sin plads med sine farveblyanter:) Jeg skal også en tur i Ikea og hente en Alex kommode til hende, så hun også kan have sine ting i skufferne ligesom storebror og far.

Vi bruger flere og flere timer i hjemmet sammenlignet med den gang, hvor vi ikke havde børn eller blot havde vores ældste bandit. Så nu elsker Thino og jeg også og indrette vores hjem, så det styrker vores hver dag og de aktiviteter, som vi har sammen med børnene. Nu skal mutti blot i gang med at sy og strikke mere 🙂

Dejlig weekend til jer alle 🙂