Hjemme hos er der fuldt fokus på Halloween og festen omkring denne dag 🙂 Det er et hyggeligt eftermiddags projekt med børnene og Krishnan syntes, at det er mega sejt og lave flagermus ( læs batman) invitationerne til børnene, som skal være med til festen den 30 oktober. Halloween lander godt nok den 31 oktober, men da det er en søndag, så har vi valgt og ” rykke” festen til den 30. Vi søgte på pinterest og fandt den invitation, som børnene kunne lide.

Kagen fra Halloween 2020

Min søster Kavi plejer og lave blodig spaghetti med kødsovs, så det er jeg sikker på, at hun også gør i år. Thino har taget ansvaret for at lave en halloween kage ligesom sidste år og jeg glæder mig mere end ungerne til at pynte op 😉

Det er også godt og være ud i god tid, da min termin er i november og jeg skal have sat farmanden og mostrene ind i tingene i tilfældet af, at jeg ikke kan være til rådighed. Fordi en ting er sikkert – festen skal holdes (hilsen Krishnan 😉 ).

Jeg havde været en tur i bog & ide Randers og fået købt materialerne ind samt lavet den første flagermus udkast inden ungerne kom hjem. Thiya valgte og farve på de færdiglavede invitationer og vi er blevet enige om, at krusedullerne skal forestille spindelvæv 🙂

I weekenden skal kortene sendes af sted og Krishnan har taget ansvaret for det. Han har virkelig taget Halloween til sig og ligeledes som vært for festen 🙂