Hjemme hos os er det afslapnings søndag i dag efter en dejlig fødselsdagfest i går, hvor vi var med til at fejre skønne Thansi. Vi er i den grad i ferie mod, da efterårsferien er skudt i gang 🙂

Thino været lidt sløj de sidste par dage og tak for, at det hverken er covid eller feber, så han var desværre hellere ikke med til festen i går. Men det betød, at ungerne og jeg drog af sted om eftermiddagen og heldigvis havde de mange legekammerater, som ventede på dem. Det var sådan en dejlig fest med i de flotteste omgivelser, stemning var afslappende og hyggelig og masser af god tid til at få hilst på gamle og nye venner <3

Et tiltag, som Thansi havde gjort, som jeg virkelig vil tage til mig til vores fremtidig fester var, at hun havde en voksen tilstede ved børnebordet, som var der udelukkende for at underholde og hjælpe børnene under festen. Det gav mig som forældre ro og tid til at kunne tale med andre <3 Vi blev vartet op ved bordene og bartenderen lavede fantatiske drinks uden alkohol til mig, så hvis det ikke havde været for den tykke mave og trætheden, så var jeg blevet der meget længere 🙂 Men jeg kan mærke, at vi er i den sidste fase af graviditeten. Men jeg har 2x halloween fest og 1 julefrokost med vennerne inden 1 november, så den lille mand må gerne vente til november 🙂

En dejlig søndag til jer alle <3