I disse dage hygger børnene og jeg hos bedsteforældrene i Sønderborg. Vi har rigtig ramt efterårsvejret og det gav mig lyst til at lave hjemmelavet chokolade. Så jeg havde lavet en aftale med fætter Divo og sammen kastede vi os ud i temperering af chokolade og to forskellige fyld.

Vi brugte Callebaut mørk chokolade og Callebaut lys chokolade . Jeg havde købte nogle nye chokoladeforme, som jeg havde fået anbefalet. De var også meget bedre og arbejde med end de silicone forme, som jeg hidtil har brugt.

Men familien tog vældig godt i mod vores første udkast af chokolade træstammer. Det var lys chokolade med hvid chokolade ganache med tørret hindbær.

Min svigerfar blev så ivrig, at han gik i gang med at rense formen for os, så vi kunne lave en ny runde med marcipan og cognac til ham 🙂 Vi valgte derfor og bruge mørk chokolade den her gang og lavet en række til ham marcipan/cognac fyld samt marcipan og hakkede ristede mandler til resten af familien. Det var altså også en god kombination 🙂 Men vi var begge ret stolte af smagen, men også knækket i chokoladen, da det lykkedes os og ramme temperering ret godt. Der er plads til forbedringer, men virkelig en god start<3

Men nu har fætter Divo og jeg fået kærlighed til temperering af chokolade, så vi er gået på jagt efter flere chokoladeforme og inspirerer hinanden med forskellige fyld:-)