Pika Pika 🙂

Hjemme hos er Pokémon kæmpe Hit hos vores ælste bandit på fem år. Så lillesøster på to år taler også en del om Pokémon og især Pikachu har vundet begges hjerter <3

Så da jeg så, at BR Tilst vil få besøg af Pikachu i efterårsferien, så blev det straks noteret ned i kalenderen. Vi kørte fra Sønderborg i tide nok til at få hilst på den søde Pikachu hos BR i dag 🙂

Ungerne var lidt tilbageholdende i starten, men det gik over hurtigt og de nyd også de andre sjove aktiviteter, som der også var i BR Tilst. Vi fik lavet perler med Pikachu og prøvet forhindringsbanen ved superheltene. Thiya var vild med det store piratskib og vil helst gerne have den med hjem 😉 Der blev også lavet en laaang liste med ønsker til julemanden 🙂 Heldigt for mig, så var nintendo optaget, så Krishnan opgav og vente på det blev hans tur, fordi ellers var det blevet svært og få ham med hjem.

Vi siger tak til BR tilst for en skøn event og mor her håber, at Pikachu- kontoen er dækket for denne gang – LOL 🙂