Ugerne flyver og nu er der ikke længe til terminsdato og efter et besøg hos jordmoderen i går, så valgte jeg og få en tid hos “min” Pia fra Cyclus klinik inde i Aarhus. Hvis det stod til min ældste søster og min mand, så skulle jeg nærmest bo hos en scanningsklinik under den her graviditet ( LOL), men nu fik de deres ønske opfyldt og jeg fik bestilt en ny tid til privat scanning af den bette mand <3

Vi var af sted hele familien og fik set lillebror, som havde travlt med sine egne sager og det samme var gældende for de to ældre søskende <3

Jeg var lidt usikker på, om han havde lagt sig til rette, men det kunne Pia bekræfte. Men yderligere, så giver det mig så meget tryghed med en privat scanning, da Pia går alt igennem og selv måler mængden af fostervandet. Jeg lå på 85 og det normale er mellem 80-200 på det her tidspunkt. Så det var dejligt og få vide, hvad jeg skal være opmærksom på og bare generelt vide, at tingene er okay.

Jeg syntes, at under den her graviditet har jeg været vidne til, hørt og læst mange trist udviklinger af en graviditet og det sætter selvfølgelig præg på ens eget hver dag. Jeg holder mig i gang, men nogle dage har bekymringerne og angsten taget lidt over. For tiden bruger min dejlige mand vores aftener med at underholde mig med spil, selvom han burde læse til sin eksamen på mandag, men han kan mærke, at jeg ikke sover om natten. Jeg er ikke i tvivl om, at der er flere gange, hvor mine søstre ikke lige har været glad for min daglige programmer, men de kommentere ikke direkte på det, men opfordrer blot til diverse scanninger og massager <3

Men til jer, som ønsker private scanninger, så vil jeg også anbefale Pia fra Cyclus<3 Hun er guld værd og vi har faktisk brugt hende siden min graviditet med Krishnan. Hun er grundig, moderlig og bare generelt så god til hendes arbejde.

Hygge hej fra os 🙂