De sidste to måneder har jeg hygget mig med store mængder af hurtige kulhydrater, og det har ikke været helt godt for mig. Forklaring til denne dårlige vane er, at det er efteråret, og det bliver så tidligt mørkt, at der skal hygges, hvis jeg skal gennem denne årstid. Det giver da god mening;o)

Keep It Simple

Jeg havde det også godt med det indtil i sidste uge, hvor jeg stod på vægten. Holy cow, der blev jeg lidt forskrækket over min vægt. Nu er der ikke så meget at gøre end at handle, især fordi jeg har haft graviditetssukkersyg to gange. Jeg har stor risiko for at udvikle sukkersyge, hvis jeg ikke har styr på min kost og vægt.

Jeg ved, at jeg skal starte med små ændringer i min hverdag for ikke at køre surt i det. Jeg skal tabe 5 kg, og det må ikke være en træls ting. Jeg vil gerne ”keep it simple”, derfor er jeg kommet frem til at gøre 10 ting i min hverdag for at nå målet. Jeg bygger videre på nogle af de gode vaner, jeg gør i forvejen.

10 ting jeg vil gøre for at tabe mig 5 kg:            

  1. Spis ikke kage eller chokolade på arbejde – jeg er allerede god til at gøre det, dog med få undtagelser, såsom når jeg er på kursus, eller afskedsfest.
  2. Drik to glas vand om morgen. Jeg er allerede god til at gøre det.
  3. Team op med nogen, der også ønsker vægttab. 
  4. Fjern søde sager fra hjemmet – de må gerne være der om om fredagen.
  5. Motioner 15 min hver anden dag på romaskine – vi har lige købt en romaskine.
  6. Gå 10.000 skridt.
  7. Lav 5 minutters mavetræning.
  8. Skriv affirmationer om morgen. Det gør jeg i forvejen.
  9. Drik to kopper kaffe med fløde efter arbejde. Så har jeg mindre lyst til søde sager.
  10. Start med 2 minutters meditation om morgen.

Jeg tager en dag ad gangen og min forventning er, at jeg vil praktisere de ovenstående 4 dage om ugen og ikke 7, når jeg tager højde for, at der vil være nogle dage, hvor jeg vil være i energiunderskud, især når børnene bliver syge, og det er helt ok. 

Vi er pt. fire kvinder, der har teamet op for at støtte og inspirere hinanden til nogle gode kost- og motionsvaner. Skriv til mig, hvis du ønsker at joine os;O)

God weekend til jer;O)