Glædelig 3. December allesammen <3

I morges lå der en pakke på mit skrivebord, som min kære mand havde lagt. Kay Bojesen har lavet mange fine figurer, men aberne er helt klart mine favoritter. Det er mega sødt af Thino, fordi vi i forvejen har to af de store og to mini aber hos os. Nu hvor vi har fået vores yngste bandit Mini, så er det jo perfekt med en ny mini abe, så flokken er fuldendt. Mor, far og tre mini aber <3

Netop aber og orangutanger har jeg altid haft et specielt banken for og som 20 årig begyndte jeg og støtte orangutangerne på Borneo. Jeg har med årene været ” mor” til flere af dem, hvor jeg har adopteret dem, som ikke har forældre og fulgt dem indtil de bliver sat ud i skoven. Jeg har tillid til projektet og de er rigtig gode til at holde dig opdateret.

Så i år skal vi adopterer en ny, som bliver den Mini skal støtte. Hvis du har lyst til at vide mere om orangutangerne, så følg de links, som jeg har sat ind. Jeg synes personligt, at det er en god sag og jeg kan næste år