Krishant Thineshan <3

I søndags blev vores yngste mand lagt i vuggen af farfar og onkel Majo samt fik sit navn. Jeg må indrømme, at jeg synes, at det med at finde navnet har været en udfordring den her gang. Min mand holdte fast i, at navnet skulle starte med T eller K og slutningen skulle også hænge sammen med resten af familien.

Thineshan – far

Karthika – mor

Krishnan – startede med K ligesom mig og sluttede med N ligesom sin far.

Thiya Bawani – Thiya startede med T som sin far og sluttede med A ligesom mig.

Krishant – Krishant starter med K som mor og storebror samt slutter med T som far og Thiya <3

Navneleg, som min mand har gået vældig meget op i og jeg sagde JA til Krishant, da navnet også betyder Krishnan. Vi har haft flere navne op og vende og Krishant blev den, som vi begge var enige om. Milde Maria- godt vi ikke skal have flere LOL 😉

Men dagen startede med at vores hinduistisk præst kom og lavede ceremonien. Thino og jeg har altid brugt den samme præst og var også taknemmelig, da han sagde Ja til dagen til trods for covid bekymringer og hans egen fødselsdag<3 Efterfølgende havde vi inviteret vores nærmeste familie til spisning og hygge. Det var en dejlig dag og som forældre til tre mirakler, så kunne Thino og jeg ikke være mere lykkelig <3