Glædelig jul til jer alle fra os <3

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig juleaften og nyder disse dejlige jule dage. I år har vi valgt og holde jul hjemme i stedet for sommerhus, som vi ellers plejer og gøre. Men julen landede lidt skidt med weekenden og vi har derfor valgt og leje et sommerhus til foråret, så vi har det til gode.

Så inden spisning prøvede vi og tage vores årlig julebillede med børnene og man skulle tro, at vi var blevet klogere med årene- men NOO:) At få dem til at stå stille, kigge på kameraet og ligefrem smile var en større udfordring 😉

Det er jo også Krishanaths første jul og billedet med ham tog sølle to minutter – ha ha ha 🙂

I dag holder vi pyjamasdag, så det betyder pyjamas, gode julefilm, dejlig mad og masser af afslapning samt hygge. Lige den perfekte opskrift til 1. Juledage <3

Dejlig 1. Juledag til jer alle <3