Hip Hip Hurra Thiviya 10 år <3

I dag fylder vores ældste babygirl 10 år og vi er samlet i Viborg for at fejre hende:) Jeg kan ikke forstå, at jeg står og siger 10 år til pigen, som startede magiske forandringer i mit liv for 10 år siden. Hun lærte mig og elske livet og tilgive livet for den sorg og vrede, som havde fyldt hos mig i mange år. Hendes fødsel lærte mig og elske på en helt anden måde og det blev starten på en udvikling, som jeg stadig i dag er taknemmelig for <3

Det er dejligt og se, at vores lille pige er blevet en livsglad pige, som er kendt for sit smittende smil og omsorgsfuldhed. Hun er i den grad et kæmpe familie menneske, fantastisk kusine og verdens dejligste niece <3

De seneste par år har Thiviya haft ønsker til sin kage og fødselsdagstema. Det er en tradition, at vi laver kagen og i år havde hun ønsket sig en planet-kage. Moster håber hvert år på sommerfugle eller blomster, men den er Thiviya ikke med på -LOL:)

Hjertelig tillykke min søde skat <3 Bliv ved med at være den du er og moster er hammer stolt af dig <3