I går blev min dejlige kusine Lohy gift med hendes elskede Maha og i denne anledning havde jeg valgt og tage min koraisaree ( den saree, som jeg blev hinduistisk gift i) på. I gamle dage var det en tradition, at man tager koraisaree på, når der var bryllup i den nærmeste familie.

Mens jeg gik rundt i denne saree, så kiggede jeg på manden, som havde givet mig den og indså, at siden slutningen af december, så er det meget lidt tid jeg har haft med ham. Her tænker jeg ikke på den tid, som Thino har brugt med børnene, men udelukkende mig og ham. Jeg kender vores forhold og det dur altså ikke så godt, når vi forsømmer hinanden. Siden slut december har der bare været meget i vores liv med eksamen, sygdom og andre private sager.

Jeg vidste, at tiden var inde til at have fokus på hinanden igen. Vi ved begge, hvad der sker, når vi ikke gør det. Vi bliver lettere irriteret på hinanden. Skænderierne finder sin vej og vi smiler mindre. Derfor er det yderst vigtigt og værne om kernen<3

Så derfor startede jeg denne blæsende mandag med at sende min mand en besked om, at vi lige skal have fokus på vores forhold, da vi har forsømt det. Der gik ikke længe før jeg modtog et opkald fra ham og jeg kunne tydelig mærke forskel på stemningen mellem os <3

Nogle gange skal der faktisk ikke mere til end en påmindelse om, at vi savner hinanden. Fordi alt det vi mennesker giver opmærksomhed til har en tendens til at vokse. Thino og jeg er kernen i vores hjem og er vi glade, så har vi altså også glade børn:) Men husk igen, at alt skal ikke gøres for børnenes skyld, men også for vores eget. Det er jo netop manden, som jeg valgte første på grund af kærligheden og derefter børn. Så derfor er det også vigtigt for mig, at Thino og jeg griner sammen. At vi husker, hvorfor vi netop valgte hinanden og hvad vi vil gøre for at værne om det<3

Travlhed og træthed bliver tit nævnt, som de primære årsager til, hvorfor vi forsømmer vores forhold. Nogle gange skal vi presse os selv for at få det hele til at hænge sammen, men det gør jeg skam gerne for kærligheden <3 Det betyder også, at nogle aftener sidder jeg og snakker eller spiller spil selvom min krop siger, at den burde og sove:-)

Den her uge er afsat til at værne om kernen og herhjemme er det oftest med en god spil og godt mad<3 Hvad gør i selv hos jer?