Kender I den følelse med, at man bare har lyst til at tage billeder af alt i sit hjem, som solens stråler rammer?:) Sådan har jeg det tit i vinter månederne, fordi jeg higer efter lysere dage, og bliver jeg vanvittig glad, når solen stråler rammer ind i vores hjem. Jeg kan mærke energien, selvom temperaturen udenfor ikke stråler på samme vis 🙂

I dag modtog jeg en pakke med kopper fra Kähler, som jeg havde ønsket mig. Jeg har nemlig 6 af kopperne forvejen og skal om små to uger holde en tidlig påskefrokost sammen med nogle venner, hvor vi bliver 10. Kopperne er ret store i det, så de skal i denne omgang bruges til dessert. Så er det jo helt perfekt med at have 10 🙂 Selvom motivet er påske, så passer de stadig fint ind til forår.

Jeg har lidt blandet stel fra Kähler og synes, at koppernes udsmykning er charmerede og bringer foråret ind i hjemmet. Jeg har også en kærlighed til deres Poppy serie, men det tager vi en anden god gang. Er jeg glad for stel – JA 😉

Nu skal jeg have styr på menuen til dagen og hygge mig med at lave bordkort. Man finder glæde i de små DIY opgaver, når man stadig går rundt i sit nattøj og har de mest fornuftige samtaler med sin baby på tre måneder 😉

Jeg ønsker jer alle en strålende dag 🙂