11.02.22 og vi kan hermed erklære mini trolden tre måneder gammel <3

Jeg har selv en følelse af, at han altid har været her, men Krishanth er blot tre måneder gammel i dag. Som mor har jeg nogle nætter gået flere følelsesparametre igennem- kærlighed, træthed, afmagt, vrede, gråd og tilbage til kærlighed <3 Men helt præcist hvorfor eller hvordan ved jeg ikke, men når de små banditter smiler, så er alt det hårde glemt og man føler sig bare elsket<3

Hjemme hos er vinterferien skudt i gang, så ungerne er hjemme og vi har haft besøg af kusinerne. Krishanth har været i hopla over al den underholdning, så jeg fik taget nogle billeder af ham til hans babybog, mens han var fyldt med energi.

Nu har vi smidt madrasserne ind i stuen og aftenen byder på intet andet end råhygge og sushi.

Fantastisk weekend til jer alle 🙂