Halløjsa skønneste læsere 🙂

Jeg plejer jo efterhånden give jer en lille update på, hvorfor jeg har været væk fra bloggen ( ha ha), så her kommer en kort udgave:) Jeg føler, at vi kører med 160 km/timen for tiden med tre børn, arbejde ( for Thinos vedkommende), HD hovedopgave, familie/venner begivenheder og bare generelt sygdom og sport, som også følger med en helt almindelig familieliv:) Det er især Thinos hovedopgave, som tager meget af tiden fra os lige nu og vi ser alle frem til, at der snart er ende på den del 🙂

Ungerne og jeg holder påskeferie og det er bare hyggeligt. Vi har siden i fredags haft daglige aftaler med familie og venner, hvor vi bare hygger<3 Så selvom Thino arbejder, så er det skønt, at vi får brugt påskedagene på en hyggelig måde. Det er ikke altid let og være på farten alene med ungerne, men jeg synes, at det er det hele værd, når de glade og stolte fortæller farmanden om deres dag <3

Derfor sagde vi da også JA TAK,, da moster Kavi inviterede ungerne i Randers svømmehal og derefter påskejagt i Dollerup Bakker. Det var virkelig en dejlig dag og naturen i Dollerup var så smukt:) Solen skinnede smukt og selvom det ikke er sommervejr, så var det så fredsfyldt og smukt.

Ungerne løb rundt og ledte efter påskeæggene i små hold <3 Det var nu ret godt, at vi efterfølgende gik en tur og tog den samme vej tilbage, da ungerne atter fandt flere påskeæg. Sådan er det, når moster Kavi selv glemmer, hvor hun havde gemt æggene – LOL 😉

Nu går turen snart mod Nordjylland, hvor vi skal tilbringe nogle dejlige timer med min veninde og hendes skønne børn <3

Rigtig dejlig påskeferie til jer alle 🙂