I dag er det en ret speciel dag hjemme hos os. Det er første dag i mange år, at vi kan sige, at når Thino kommer hjem fra arbejde, så er der ikke læsning, gruppearbejde eller afleveringer som venter. Det betyder faktisk, at når han kommer hjem i dag, så har han FRI 🙂 Det kan lyde som meget lidt, når man læser dette, men pyha- det har fyldt meget i vores liv. Jeg vil sige, at vores børn har nok mærket meget lidt til tingene, fordi de altid har været vores første prioritet. Krishanth kom til verden og hans første fem måneder var nok noget af de hårdeste, som vi har været igennem. Men han skulle ikke snydes for hverken kærligheden eller aktiviteterne, så vi troppede op til alt fra babysvømning til babymotorik til babysalme. Thino blev fodboldtræner, da Krishnan startede til fodbold. Thiya skulle stadig have sine fridage med mor, så pigedagene fik betydning i hendes liv. Vi holdte deres fødselsdage og fester for vennerne selvom vi var dybt presset og skulle arbejde igennem hele natten igennem for at indhente timerne. Familien og vennerne blev stadig passet og hygget med, selvom det altid betød, at vi skulle arbejder flere nattetimer. Selv en simpel ting som godnatlæsning måtte ikke aflyses en eneste gang af os. Men alt dette er også med til, at vi i dag kan vågne op med et stort smil <3 Vi kan nu også holde ferie uden at planlægge læseplan på vejen hjem – LOL 😉

Jeg kan slet ikke beskrive med ord stoltheden og glæden over denne mand, som til trods for arbejde, børn, konen som ikke kan lade være med at lave aftaler (ha ha ha), sygdom, så har han kørt igennem og færdiggjort HDR i går. Det har betydet utrolig meget for Thino og jeg, at han skulle blive færdig med den her uddannelse, fordi det giver os som familie bedre betingelser for job muligheder i fremtiden. Jeg skal måske også nævne, at min mand er fantastisk dygtig, men at sidde stille på hans bagdel for at læse/skrive er ikke hans spidskompetence, så tro mig når jeg skriver, at afleverer et projekt på over 100 sider har været vanvittigt flot:)

Men det her betyder også, at jeg kan sænke skuldrene og nyde timerne på en helt anden måde. Jeg får tid til at blogge, strikke, sy, lave buketter, arbejde videre med mine projekter i haven og mødes med mine dejlige veninder meget mere igen. Jeg prøver faktisk og sige, at jeg atter kan få mig nogle hobbys 😉

Men dagen i dag skal bare bruges på at lave ingenting også alligevel alting- fordi i dag handler det 110 % om afslapning, taknemmelighed og nyde<3 jeg glæder mig til at blogge mere, så vi ses allerede igen i morgen 🙂