Hep hep hep – sådan lyder juni månedens mantra:)

I sidste uge sendte min søster Sangi en podcast med Dan Banos, hvor han genopfriske 8 principper, som er med til øge mental velværd. Det er jo egentlig ikke fordi, at Dan Banos siger noget nyt, som vi ikke vidste, men det var nu sundt og få genopfrisket værdien af rigtig ernæring, motion, vand, sol, vaner, søvn, frisk luft og tillid.

Alle disse faktorer har betydning for vores helbred. Fordi det handler ikke om vi når og blive 100 år, men at være sund og rask i de år, som vi lever. Jeg ved selv, at det er nemmere med tankerne end handlingerne. Jeg er selv typen, som oftest tager mellem 25-30 kg på ved mine gravidteter selvom jeg ved bedre. Så kommer handlingerne desværre bare ikke i samme bølge.

Så da min svigerfar prøvede og motivere min svigermor til at passe bedre på sit helbred, så fik jeg en ide. Juni måned er der en intern konkurrence mellem os. Vi har alle smidt penge i puljen og den af os, som taber sig mest i løbet af juni vinder pengene. Det handler primært om at spise aftensmad tidligere, flere gåture, undgå unødvendige kager og meget mere vand. Vi motivere hinanden og kører hinanden op ved at sende snapchats 🙂

Mini er helt med på planken;)

Jeg har forklaret mine svigerforældre, at det her handler ikke om, at man skal passe bestemt tøj, men simpelthen for at undgå sygdomme. Men for at sætte gang i nye vaner, så prøver vi den her model med hende. Min svigerfar og mand regner stærkt med, at de snupper pengene. Men Mini og jeg giver dem kamp til stregen, så vi startede vores dag i Caza K fitness og sikke en dejlig følelse. HEP HEP HEP 🙂