Love it - Live it

Julemærkehjemmet Hobro

At være forældre betyder utrolig mange glæder, men der følger også mange bekymringer med i pakken. Deres trivsel og velværd er stort set det, som Thino og jeg ånder for. Vores børn er utrolig heldige og velsignet. De er sunde og raske samt omringet af så meget familie, at jeg vil sige, at de intet mangler. Hverken kærlighed eller materielt. Men der er utrolig mange børn, som ikke har det på samme måde. Derfor finder Thino og jeg det også yderst værdifuldt, at vi hjælper/støtter de steder, hvor vi kan og det samme skal vores børn også lære.

Længe inden vi fik børn, så har Thino og jeg hvert år støttet julehjælpen.dk . Da børnene kom til, så udvidede vi med ønskefeen og Børns Vilkår. Jeg har personligt selv i mange år støttet mine dejlige orangutanger samt Danner. Her hjemme tror vi på, at lidt kan gøre en stor forskel <3

Lånt foto fra julemærket.dk

Vi må dog ærligt indrømme, at december 2021 fik vi ikke gjort særlig meget, som vi plejer. Så derfor har vi atter fundet energien frem og denne sommer skal handle om julemærkehjemmet Hobro <3

Sammen med min veninde Sissel har jeg lejet stand 32 hos børneloppen Randers og alt det jeg sælger vil vi donere til julemærkehjemmet. Jeg har forklaret børnene, hvad julemærkehjemmet er og hvorfor nogle børn bor der for en periode. Krishnan forstod overraskende meget af det og havde mange spørgsmål og tanker om det. Thiya Bawani er en dame med hurtig handlinger, som straks fik samlet sit legetøj i en pose, så det kunne sælges til farfar ( fordi han har mange penge var svaret -LOL 🙂 ). Så jeg håber på, at farfar bliver glad for de forskellige dukker og gurli gris bamser 😉

Vi har planer om at fejre fars dimension sammen med familien og der vil ungerne gerne sælge kager og sende pengene til julemærkehjemmet. Far Thino har lovet og supplerer op til det dobbelte af hvad de tjener, så jeg tænker, at det bliver rigtig godt <3 Men faktum er, at det betyder meget for os, at vi lærer vores børn og hjælpe. Lidt eller meget, men sammen kan vi gøre en forskel <3

1 Kommentar

  1. Elisabeth

    Hvor er det smukt ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2023 5smiles.dk

Tema af Anders NorenOp ↑