I morges vågnede jeg op med at følelse af, at der skulle ske noget nyt. Thino holder ferie og dagen i dag havde vi afsat til at ordne de praktiske sager i huset inden ferien for alvor skulle skydes i gang med forskellige aktiviteter efter børnenes ønsker.

Jeg har på min ønskeliste Gubi Pacha lounge chair, som jeg gerne vil have i stuen, men jeg er heldigvis blevet så fornuftig, at jeg venter et år eller to med at købe dem. Jeg skal lige have den yngste mand i huset til at nå en vis alder, hvor han er til at samarbejde med;) Men jeg havde alligvel brug for at der skulle laves lidt om. Så mens de to yngste medlemmer sat sig til at lege med lego, så gik jeg i gang.

Før
Efter

Det er dejligt, at man kan blive så tilfreds over at flytte rundt uden at købe noget nyt 🙂 Små forandringer kan gøre stor forskel. Jeg er ikke helt færdig med projekt stuen, da jeg gerne vil have ege hylder fra Mani Pine til vores store væg. Det er mit næste projekt og jeg glæder mig til at se resultatet:)

Håber i alle nyder juli måned og en god weekend herfra<3