Mamma mia Pizza:)

Der er gået lidt konkurrence i det herhjemme mellem Thino og jeg om, hvem der kan lave de bedste pizza:) Så nu har vi været i gang med at undersøge de forskellige mel og fundet frem til, at vi er ret vilde med Caputo. Pizza blev bagt i ovnen på en stenovnsplade og den blev så lækker sprød – YUMMY!

Så I går aftes lavede vi dejen og efter at have hævet to timer i køkkenet, så kom dejen til hævning i køleskabet. Jeg har ikke købt en hævekasse, men bruger faktisk vores Thesaladbar. Så i morges kunne jeg starte med at lave hjemmelavet tomatsauce og derefter gik vi gang med at lave pizzaerne. En kæmpe HIT aktivitet hos ungerne og de har den i grad også godkendt smagen:)

Nu er Thino taget afsted mod Djurs sommerland med families fire ældste børn. Så det er nogle fine pizza madpakker til flokken og det smager jo fantastisk <3 Vi kunne godt have brugt en stenplade mere, så den må på ønskelisten:)

Dejlig søndag til jer alle 🙂