At gå i gang med en lederuddannelse har været et stort ønske hos mig længe og endelig at starte på uddannelsen og være på skolebænken igen har været en fed oplevelse. 

I marts, april og maj var der run på, både på arbejdet og på hjemmefronten, og da jeg skulle gå i gang med at skrive eksamensopgave, var jeg tvunget til at gå i gang med at læse pensummet. Her besluttede jeg mig for at læse hele pensummet og tage noter. Hold da op, det tog noget tid, og jeg var nødt til at læse hver aften i hverdagene og alle weekenderne.

Inden jeg startede, har planen og ønsket været, at jeg skal have læst pensummet op inden jeg dukker op til undervisning. Jeg indså hurtigt, at det ikke kunne lade sig gøre. Derefter var planen at læse pensummet op efter undervisning. Det gik heller ikke efter planen.

Jeg er heldig med at have en mand, der støtter mig, så han tog sig af pigerne og gav mig ro til at læse. Hver gang jeg har læst op på en teoretiker gennemgik jeg teorien for min mand, og vi fik mange gode drøftelser;O)

Til den mundtlige eksamen havde jeg forventet, at jeg vil blive spurgt ind til de forskellige teoretikere, men til min store overraskelse, gik eksamen hurtigt, og da jeg fik vide, at tiden var gået, gik jeg panik, fordi jeg følte ikke, at jeg havde fremhævet alt det,  jeg havde forberedt mig på. Mens jeg ventede på votering, var jeg sikker på, at jeg ville få et 4 tal. Inden jeg tog hjemmefra havde jeg skrevet en seddel til mig selv, hvor jeg havde givet mig selv et 10-tal. Visuelt prøvede jeg at holde fast i det 10-tal og blev glædelig overrasket, da jeg fik et 12 -tal. Takket være min mands støtte, var eksamen gået godt, og jeg kunne holde ferie fra studiet med en god samvittighed;=)

Jeg synes dog, at det er krævende at tage en uddannelse, mens man arbejder og har små børn. Jeg får så meget ud af uddannelsen, fordi jeg har mulighed for at afprøve det, jeg lærer, i praksis.

Jeg er klar til den næste modul. Nu nyder jeg, at jeg kan læse andre bøger. Jeg er pt. i gang med at læse Nuets Kraft af Eckhart Tolle, og når jeg er færdig med den, vil jeg gerne skrive en blog om bogen. Det er en fantastisk bog.